Jane Fonda heeft geen vertrouwen in remake 'Barbarella' met Sydney Sweeney

Jane Fonda heeft geen vertrouwen in remake 'Barbarella' met Sydney Sweeney

De actrice maakt zich zorgen over de nieuwe versie...

Een compleet nieuw tijdperk voor Barbarella. Bij productiehuis Sony Pictures staat een remake van de cultklassieker op de planning. In een interview laat de originele ster van de film weten er weinig vertrouwen in te hebben.

Een tijd geleden maakte Sony Pictures bekend Barbarella uit 1968 onder handen te nemen. De productiemaatschappij gaat aan de slag met een reboot van de strip en is momenteel zelfs al in ontwikkeling.

Sydney Sweeney
De iconische rol van Barbarella zal in de remake worden gespeeld door Euphoria-ster Sydney Sweeney. De blonde actrice is al goed op weg met haar rollen in de filmwereld; ze was ook al te zien in het eerste seizoen van HBO Max' hitserie The White Lotus.



Niet aan denken
In een gesprek met The Hollywood Reporter laat Jane Fonda (de originele Barbarella) van zich horen. "Ik probeer er niet aan te denken", zegt Fonda in het interview. "Ik maak mij zorgen over wat het precies gaat worden."



Ongerust
Fonda is nogal ongerust over de ontwikkeling van de film. Ook deze remake is uiteraard gebaseerd op de stripreeks van Jean-Claude Forest. Sweeney heeft in ieder geval zin om aan de slag te gaan met de cultklassieker. "Het is gewoon zo'n iconisch, leuk personage", vertelt de actrice in een interview met ComicBook vorig jaar.

NieuwsFilm

meest populair