Actrice Karen Gillan is helemaal kaal op foto op Instagram

Actrice Karen Gillan is helemaal kaal op foto op Instagram

Ook nu ziet ze er beeldschoon uit.

Sommige acteurs gaan behoorlijk ver voor bepaalde rollen. Karen Gillan hoort hier ook bij. Met de onderstaande foto toont ze opnieuw aan hoe zij moest 'veranderen' om Nebula in het MCU te kunnen spelen.

De 35-jarige Gillan heeft al een heel wat grote projecten gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de nieuwe Jumanji-films en de sterk onthaalde serie Selfie. Haar bekendste werk is echter zonder enige twijfel haar rol in het MCU.

Nebula
Al meerdere jaren speelt Gillan Nebula, de dochter van Thanos. Vooral in de Guardians of the Galaxy-films en in het laatste Avengers-tweeluik, genaamd Infinity War en Endgame, speelt ze een belangrijke rol.

Het was echter lang niet altijd even makkelijk om zich om te toveren in dit personage. Niet alleen moest ze elke keer weer uren lang stilzitten om de make-up aan te brengen, ook moest de actrice afscheid nemen van haar lange rode lokken.

Helemaal kaal
Tijdens de Comic Con in 2013 was de hele Guardians of the Galaxy cast aanwezig. Gillan werd toen gevraagd hoe het kon dat ze nog haar haar had, aangezien Nebula kaal is. Haar antwoord? Het ging om een pruik die ze op dat moment afnam en in het publiek gooide. Dit filmpje staat ook op YouTube en is hier te bekijken.

Nu deelde Gillan weer een foto op haar Instagram-pagina. Eerlijk is eerlijk, zelfs zonder haar mooie lokken ziet Gillan er nog steeds fantastisch uit. Oordeel zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair