Stephen King-horrorfilm 'Children of the Corn' ziet eindelijk het levenslicht

Stephen King-horrorfilm 'Children of the Corn' ziet eindelijk het levenslicht

De langverwachte reboot heeft een releasedatum

Stephen King-fans hebben deze winter onverwachts weer iets om naar uit te kijken: de nieuwste Children of the Corn-reboot komt dit jaar eindelijk uit.

Deze Children of the Corn-reboot is een nieuwe verfilming van het boek van King. Het verhaal gaat over een meisje dat bezeten is door een demon uit het lokale korenveld.

Het 12-jarige meisje overtuigt de andere kinderen ervan om alle volwassenen in het kleine stadje te vermoorden. Met één jongen als uitzondering.

Uitgestelde release
De film van regisseur Kurt Wimmer was eigenlijk in 2020 al klaar voor release. De film heeft in het najaar van 2020 al wel in een handjevol Amerikaanse bioscopen gedraaid.

De wereldwijde release van de film is waarschijnlijk vanwege de coronapandemie verder uitgesteld. Het was zelfs even de vraag of de film überhaupt nog een release zou krijgen.

Shudder
Voor de horrorfans onder ons is er gelukkig goed nieuws: de film heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De film zal vanaf 3 maart te zien zijn in Amerikaanse bioscopen en op 21 maart verschijnen op streamingsdienst Shudder.

Wanneer de film in Nederland uitgebracht wordt, is nog even een mysterie. We houden jullie op de hoogte.



NieuwsFilm

meest populair