3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Zoe van Leeuwen 4 februari 2023 22:30 in Netflix
Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Where the Crawdads Sing

Regie: Olivia Newman | Hoofdrollen:
Daisy Edgar-Jones, David Strathairn, Garret Dillahunt | Kijk nu'Where the Crawdads Sing' het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ''moerasmeisje'' die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte...

Don't Breathe 2

Regie: Fede Alvarez | Hoofdrollen:
Stephen Lang, Brendan Sexton III, Fiona O'Shaughnessy | Kijk nuHet vervolg 'Don't Breathe 2' speelt zich een aantal jaren na de dodelijke overval uit Don't Breathe (2016) af. Norman Nordstrom (Stephen Lang) leeft in stilte totdat de zonden uit zijn verleden de kop opsteken.

Los renglones torcidos de Dios

Regie: Oriol Paulo | Hoofdrollen: Eduard Fernández, Bárbara Lennie, Lluís Soler | Kijk nu1979. De rechercheur Alice Gould laat zich opnemen in een psychiatrische instelling. Dit onder het voorwendsel dat ze in paranoïde toestand verkeert. In feite onderzoekt ze een moord die enkele maanden geleden plaatsvond. In haar nieuwe omgeving blijkt het echter moeilijk om waarheid en fictie uit elkaar te houden.

NieuwsFilm

meest populair