Bryan Cranston werkt aan vervolg van een van zijn meest controversiële films

Bryan Cranston werkt aan vervolg van een van zijn meest controversiële films

Enigszins verbazingwekkend dat 'The Upside' een vervolg krijgt.

Bryan Cranston was al in heel wat sterke projecten te zien, maar er zit ook af en toe wat minder werk tussen. Zo ook The Upside. Ondanks het feit dat deze film niet erg goed werd onthaald, krijgt hij wel een vervolg.

In 2011 kwam Les Intouchables in Frankrijk uit. Het verhaal gaat over de miljonair Phillipe (Francois Cluzet), die aan een rolstoel is gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss (Omar Sy) woont echter in een van de grimmige voorsteden. Bovendien verdient laatstgenoemde alleen van schimmige zaakjes of uitkeringen.

Hulp
Als hij bijstand wil blijven krijgen, moet hij solliciteren. Driss krijgt, tegen zijn zin in, een baan in Phillipe's huishouden, als zijn persoonlijke verzorger. Ondanks het feit dat hij hier geen zin in heeft, zet hij Phillipe's stijve huishouden binnen de korstte keren op z'n kop.

Bekijk de trailer van het origineel hieronder.



Remake
Ondanks het feit dat dit een klein pareltje is, hebben de Amerikanen toch liever hun eigen versie. Er kwam in 2017 dan ook een remake, genaamd The Upside, met hoofdrollen voor Bryan Cranston, Kevin Hart en Nicole Kidman.

Hoewel de Amerikaanse versie lang niet zo goed werd onthaald als het origineel, komt er toch een sequel. Dit liet Cranston recentelijk tijdens een interview weten.

Reactie
Zo zegt Cranston: "Ja, er komt een vervolg. Ik kreeg echter wel veel kritiek voor het spelen van een gehandicapte persoon, terwijl ik zit zelf niet ben. Ik kreeg het vaak te horen en kwam behoorlijk onder vuur te liggen".

"Ergens begrijp ik het wel, maar we zouden ook gigantisch veel moois hebben misgelopen als acteurs zulke rollen niet zouden mogen aannemen. Als een 66-jarige man is het wel interessant om dit opnieuw te gaan doen. Ik kan het misschien wel begrijpen, maar ik weet niet hoe het voelt. Dit komt er het dichtste bij".

Andere films
Voor Cranston speelde bijvoorbeeld Al Pacino een blinde man in de grandioze Scent of a Woman, maar ook Daniel Day-Lewis was fantastisch in My Left Foot. Helaas was The Upside niet een even groot succes, maar misschien weet het vervolg wel te verassen.

Bekijk de trailer van het eerste deel nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair