Netflix scoort met fantasyserie, 'The Last of Us' gaat door en continuïteitsfout in Marvel-serie

Het opvallendste nieuws op SerieTotaal.nl.

Bram de Groot 29 januari 2023 22:30 in Algemeen
Naast FilmTotaal bestaat ook SerieTotaal en op SerieTotaal besteden we vooral aandacht aan de series die op televisie en streamingdiensten verschijnen.

Hieronder een overzicht van het opvallendste nieuws over series van de afgelopen dagen.

Nieuwe fantasyserie op Netflix trekt boel kijkers

De Turkse fantasyserie Sahmaran scoort de eerste dagen dat zij op Netflix is verschenen zeer goed en is gelijk de top 10 van meest bekeken series ingedoken. De titel van de serie Sahmaran komt van een mythisch wezen uit de Turkse folklore. Het plot is nogal mysterieus en fantasierijk.

Goed nieuws voor 'The Last of Us' en toekomstige seizoenen

We hebben tot nu toe twee afleveringen gezien van The Last of Us, en de meeste fans zijn zeer onder de indruk. We kunnen niet wachten op wat komen gaat, misschien zelfs wel na het eerste seizoen. Nu heeft een prominente actrice uitspraak gedaan over een vervolgseizoen.

Disney+ past de serie 'Ms. Marvel' aan na continuïteitsfout

Marvel Studios en Disney boeken met het Marvel Cinematic Universe enorme successen en de series die sinds 2021 op Disney+ verschijnen blijven ook maar komen. Continuïteitsfoutjes liggen nog meer op de loer. Dus ook in de 2022-serie Ms. Marvel.Meer nieuws over series op tv en de bekende streamers zoals Netflix, Disney+ en Videoland vind je op SerieTotaal.NieuwsFilm

meest populair