Jennifer Lopez in klein schattig jurkje op Insta-foto's

Jennifer Lopez in klein schattig jurkje op Insta-foto's

De Hollywood-diva ziet er weer prachtig uit.

Zangeres, actrice en vooral celeb Jennifer Lopez kun je nu samen met acteur Josh Duhamel op Prime Video zien in de nieuwe romantische actiekomedie Shotgun Wedding. Ter promotie was ze recensie bij Jimmy Kimmel Live.

In de actiekomedie speelt de in New York geboren Jennifer de rol van de bruid Darcy Rivera. Samen met haar man Tom (Duhamel) vieren ze de ultieme bruiloft. Maar als het hele huwelijksfeest wordt gegijzeld, moeten de bruid en bruidegom hun geliefden redden - en elkaar niet vermoorden.

Shotgun Wedding is een van de films waarin Jennifer dit jaar te zien is. Later dit jaar komt ze weer in actie in de actiefilm The Mother en daarna zie je haar ook in Atlas en The Godmother.

Schattig jurkje
Om Shotgun Wedding te promoten schoof de brunette onlangs aan bij Jimmy Kimmel, in een erg schattig jurkje. En die staat haar ook zeker goed. Bekijk de foto's van Jennifer maar via onderstaande link.


Zien hoe de 53 jarige Jennifer Lopez eruit ziet in het jurkje? Check de foto's dan hier op haar Instragram, en hier zie je het interview.


NieuwsFilm

meest populair