Netlix verwijderalarm: kijk deze waslijst aan topfilms voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Wouter Drummen 30 januari 2023 22:30 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende films.

John Wick
Keanu Reeves is de laatste jaren weer behoorlijk in. Dat heeft hij voornamelijk te danken aan de John Wick-films. In 2015 verscheen het eerste deel. Deze werd niet alleen sterk onthaald, ook was het een box-office hit.

Niet zo heel gek dus, dat er momenteel wordt gewerkt aan alweer het vierde deel. In de ogen van de nodige fans blijft het origineel echter de beste film van de franchise. Deze staat echter nog maar enkele dagen op Netflix, dus mocht je de keiharde actie-knaller nog eens willen zien, doe dat dan snel!

Bekijk de trailer hieronder.District 9
Ook de geweldige District 9 wordt van Netflix gehaald. Neill Blompkamp wist hoge ogen te gooien met de alien-film. Al jarenlang vragen fans voor een vervolg, maar daar moeten we nog steeds op wachten.

Ondanks het feit dat het origineel stamt uit 2009, ziet het er nog geweldig uit. Heb je de film nog nooit gezien? Het kan nu nog heel eventjes op Netflix.Meer
Daar blijft het niet bij. Ook wordt de gehele Twilight-franchise van de streaminggigant gehaald, evenals de sterk onthaalde Wonder, Us en Boy Erased. Zie de volledige lijst hier.

NieuwsFilm

meest populair