Nieuwe 'Super Mario Bros' trailer met Seth Rogen als Donkey Kong

Opnieuw prachtige beelden.

Wouter Drummen 30 januari 2023 10:36 in Video
Enige tijd geleden verscheen de eerste trailer van de animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. Deze ziet er geweldig uit en hetzelfde kan gezegd worden van de nieuwe onderstaande clip.

Of je nu een 'gamer' bent of niet, iedereen kent Mario wel. Het Italiaanse loodgietertje is een van de meest iconische gamepersonages aller tijden. Hij kreeg al eerder zijn eigen film in 1993, namelijk de live-action Super Mario Bros., maar dit werd een gigantische flop. De animatiefilm kan wel een grote hit worden.

Ontvangst
De eerste beelden mogen dan wel sterk onthaald zijn, wel hebben veel mensen moeite met hoofdrolspeler Chris Pratt. Zij vinden zijn stem storend en totaal niet lijken op die van Mario zelf.

De nodige Mario-liefhebbers zijn dan ook verre van overtuigd. Zij hadden maar wat graag Charles Martinet als Mario gehoord. Hij sprak het personage in voor meer dan 150 projecten, maar studio Universal wilde toch liever gaan voor Pratt.

Clip
Wel vinden fans dat Jack Black als Bowser een geweldige keuze is. Een andere bekende acteur, Seth Rogen, mag in de huid kruipen van een ander geliefd Mario-personage, namelijk Donkey Kong.

We zagen hem al voorbij komen in de eerste trailer, maar hij had hierin geen tekst. Dat is nu wel het geval. Bekijk hieronder de nieuwe beelden!NieuwsFilm

meest populair