Nieuw op Netflix: Intieme documentaire over 'Baywatch'-icoon Pamela Anderson

Nieuw op Netflix: Intieme documentaire over 'Baywatch'-icoon Pamela Anderson

Met deze documentaire pakt de Canadese beroemdheid voor het eerst zelf de regie om haar levensverhaal te vertellen.

Je kunt er niet om heen: Netflix lanceert vandaag zijn veelbesproken documentaire over Pamela Anderson. In Pamela, A Love Story neemt het Baywatch-icoon voor het eerst zelf de regie in handen om haar levensverhaal te vertellen.

Deze film toont een intiem portret van een krachtige en lieve vrouw die veel heeft meegemaakt in haar persoonlijke leven en professionele carrière.

Van misbruik tot het uitlekken van de beruchte sekstape met haar ex-man Tommy Lee: alle onderwerpen komen voorbij.

Reacties
De reacties op Pamela, A Love Story zijn tot nu toe positief. De documentaire laat een kant van Anderson zien die je als kijker misschien nog niet eerder hebt meegekregen.

Geen dikke laag make-up en geen perfecte plaatjes: Anderson wordt omschreven als lief, vriendelijk en authentiek. Wat ons betreft een aanrader.


Pamela, A Love Story (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan White | Met: Pamela Anderson | FilmTotaal-recensie: 3.5 ster
In deze openhartige documentaire neemt Baywatch-icoon Pamela Anderson de regie en vertelt ze voor het eerst zélf haar levensverhaal. Dat doet ze aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken. Anderson staat onder meer stil bij haar opkomst, onstuimige romances, beruchte sekstapeschandaal en Broadway-debuut.



Interesse in Pamela, A Love Story? Je kunt de documentaire eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair