Gaby Blaaser is totaal niet onzeker over haar lijf op Insta-foto's

Gaby Blaaser is totaal niet onzeker over haar lijf op Insta-foto's

Ze post weer eens enkele pikante kiekjes.

De Nederlandse Gaby Blaaser post wel vaker (spannende) berichten op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak, aangezien ze een kiekje deelt waarin ze maar weinig aanheeft.

De 36-jarige Blaaser is actief als actrice, model en presentatrice. Ze heeft dus meer dan genoeg werk. Wanneer ze eens even niets te doen heeft, zit ze graag op sociale media, zoals dat nu weer het geval is.

Zwanger
Blaaser is al enige tijd zwanger en liet dit recentelijk nog zien, toen ze een kiekje deelde van zichzelf waarin haar badjas wel heel ver open hangt. Er waren veel complimenten, maar ook kritiek, aangezien sommige mensen het allemaal iets 'te' vonden.

Ze deelt nu wederom een foto waarin ze maar weinig aanheeft, opnieuw om te laten zien hoe haar lichaam aan het veranderen is. Ze krijgt natuurlijk een grotere buik, maar het verbergen doet ze niet. Sterker nog, ze zet haar buik nueven volledig 'in de spotlights'.

Kiekje
Bij de foto plaatst Blaaser de volgende tekst: "Soms ben ik onzeker, soms juist heel zeker. Ik zorg altijd goed voor mezelf, gezond eten, sporten en vooral nu ben ik me nog bewuster van hoe ik dat doe".

"Aankomen is voor mij een ding. Ik vind het soms moeilijk, maar er groeit iets prachtigs in mij en vorige week heb ik je voor het eerst gevoeld. Je lijf is lief".

Deze keer kreeg de actrice voornamelijk wel bijna alleen maar complimenten, al werd haar wel gezegd geen proteïnepoeder te nemen, waarvoor ze reclame maakt.

Interesse in de kiekjes van een schaars geklede Blaaser en haar babybuikje? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair