3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 1 februari 2023 06:26 in Featured
HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.Goodfellas (1991)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Henry Hill droomt al sinds zijn jeugd van een carrière in de misdaad. Op zestienjarige leeftijd wordt hij onder de hoede genomen door de ervaren maffioso Jimmy Conway. Later wil Hill, die inmiddels flink wat geld heeft verdiend, een eigen cocaïnehandel beginnen. Die stap blijkt achteraf het begin van een hoop ellende.Wrong Turn (2021)
Regie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Kijk direct
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken door de Appalachen. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren in de bergen leeft en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.NieuwsFilm

meest populair