Nieuwe 'Tremors'-film dan toch weer met Kevin Bacon?

Nieuwe 'Tremors'-film dan toch weer met Kevin Bacon?

De acteur ziet het zelf wel zitten.

Kevin Bacon heeft al in heel wat films gespeeld, maar een van zijn bekendste werken is toch wel zonder twijfel Tremors. De acteur wil ook maar wat graag terugkeren.

Het origineel, dat in 1990 verscheen, speelt zich af in een klein dorpje. De inwoners merken dat een vreemd schepsel de plaatselijke bevolking één voor één laat verdwijnen. Ze hebben echter geen idee wat voor wezen het is en waar het zich verschuilt. De vraag is of ze er iets tegen kunnen doen voordat het te laat is...

Bekijk de trailer hieronder.



Vervolgen
De film werd goed onthaald. Er kwamen dan ook maar liefst nog eens zes vervolgen, maar Bacon heeft nu wel interesse in een Tremors 8. Dat blijkt wel uit de onderstaande tweet.

Recentelijk verscheen de nieuwe Shazam! Fury of the Gods-trailer. De onderstaande foto doet denken aan Tremors. Zo zei een persoon dat het tijd werd voor een nieuw hoofdstuk met Bacon. De acteur reageerde zelf ook kort maar krachtig. Bekijk de berichten hieronder.



Wel of niet
De vraag is natuurlijk of het er van gaat komen. De andere hoofdrolspelers zullen niet terugkeren. Fred Ward overleed vorig jaar, terwijl Michael Gross' Burt Gummer in het laatste deel om het leven kwam, aangezien Gross het wel mooi vond geweest.

Bacons Valentine McKee blijft dus als enige over. In het tweede deel, Tremors 2: Aftershock, is hij getrouwd en wil hij het dus niet meer opnemen tegen de monsters, maar Bacon ziet een terugkeer nu dus wel weer zitten. Wie weet komt het er dus wel van!

NieuwsFilm

meest populair