'The Batman'-universum blijft bestaan naast het nieuwe DC Universe

Eindelijk wat duidelijkheid.

Wouter Drummen 1 februari 2023 13:34 in Algemeen
Sinds James Gunn het stokje heeft overgenomen bij DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Veel grote namen zijn al vertrokken en bepaalde projecten geannuleerd. Hoe zit het nu eigenlijk met een tweede The Batman-film?

Dit is een vraag die de nodige DC-fans bezighoudt. Henry Cavill hoeft namelijk niet terug te keren als Superman en hetzelfde geldt voor Ben Affleck als Batman. Ook is Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins vertrokken.

Nieuwkomer
Robert Pattinson verving Affleck als Batman en wist hoge ogen te gooien in de blockbuster die geregisseerd werd door Matt Reeves. Niet zo gek dus, dat de blockbuster kans maakt op meerdere Oscaes.Toch was het een lange tijd onduidelijk of het nog van een vervolg zou komen. Nu is er eindelijk wat duidelijkheid. Tijdens een recent interview werd Gunn hiernaar gevraagd. Hij had er het volgende over te zeggen: "Matt is op dit moment bezig met de Batman 2. Hij wil er een heuse franchise van maken en daar hoort ook een Pinguïn tv-series bij".

Goed nieuws
Dit is fantastisch nieuws voor de Pattinson-fans en voor iedereen die heeft genoten van de laatste Batman film. Reeves liet al eerder weten dat het vervolg min of meer in dezelfde stijl zal zijn als het origineel, en we dus Batman wederom meer zullen zien als een soort van detective dan een echte superheld.

The Batman: Part II zal normaal gesproken in 2025 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair