Deze 3 gloednieuwe series denderen Netflix en Disney+ binnen

De domste vragen voor de slimste mensen, de normaalste persoon van de wereld en een traktatie uit Japan.

Mitchell van Vuren 2 februari 2023 06:42 in Featured
De collega's van SerieTotaal waren lyrisch over meerdere series, die afgelopen tijd zijn verschenen bij Netflix en Disney+. Bekijk hieronder zelf de beste series van afgelopen week en kies welke jij de komende week op gaat zetten!

Cunk on Earth | Netflix
Domme vragen voor slimme mensen; Philomena Cunk wist er al mee te scoren met haar show Cunk in Britain en vervolgt haar succes met de interviewreeks Cunk on Earth. Recensent Kaj van Zoelen zag achter de knullige vragen een oprechte drang om populaire misconcepties uit de wereld te helpen.

Daarom gaf hij de komische serie 4 sterren. Hij lichtte toe: "[Cunk] herhaalt vooral populaire misconcepties en voegt daar een hoop maffe nonsens en verkeerde uitspraken van namen aan toe. Deze zijn op zich al grappig, maar worden vooral leuk door de kurkdroge manier waarop Diane Morgan de grootste onzin vol overtuiging uitspreekt."

Lees de rest van de recensie.

Extraordinary | Netflix
Iedereen op de wereld heeft in deze komedie abnormale krachten gekregen, behalve twintiger Jen - zij blijft doodnormaal. Het levert een grappige serie op, die goed het chaotische leven van een twintiger weet te vangen, volgens Terence Shea.

Hij beloonde de vermakelijke serie met 4 sterren. Hij concludeerde: "'Extraordinary' is leuk geschreven en prima uitgevoerd. En hoewel de oorzaak van het uitblijven van Jens superkracht niet erg onder de loep wordt gelegd, is de serie met dat gegeven ook best een spannend mysterie."

Lees de rest van de recensie.

The Makanai: Cooking for the Maiko House | Netflix
Befaamd regisseur Hirozoku Koreeda levert met deze zachte serie een verrukkelijke onderdompeling op in het leven van twee tienermeisjes, die leren om een geisha te worden. Arjan Welles herkent erin een raak verhaal over echte vriendschap, verweven met beelden van authentieke Japanse eetcultuur. 5 sterren vond hij de serie waard.

Hij vertelde: "'The Makanai: Cooking for the Maiko House' is gebaseerd op de manga Kiyo in Kyoto en werd opgetrokken door vermaard Japans filmregisseur Hirozoku Koreeda. Het heeft geresulteerd in een heerlijke warme feelgoodserie die van liefde en zoetheid aan elkaar hangt zonder dat het glazuur van je tanden springt."

Lees de rest van de recensie.

NieuwsFilm

meest populair