Yolanthe Cabau op Insta-foto's waar je steil van achterover slaat

Yolanthe Cabau op Insta-foto's waar je steil van achterover slaat

De Nederlandse actrice weet ons keer op keer te verrassen.

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau heeft op Instagram maar liefst 1,3 miljoen volgers. Dat zijn er voor Nederlandse begrippen heel wat. Ze gebruikt kanaal voor haar fans, maar ook regelmatig om eigen producten aan te prijzen.

Regelmatig gaat die aanprijzing gepaard met opvallende foto's, of we zien de mooie brunette met een ander opvallend kiekje. Via onderstaande links zie je een aantal van die foto's.

Yolanthe Cabau in een jurkje om u tegen te zeggen

Slechts met de tekst "Into the blue... 🌊 onderbouwt Yolanthe nu een mooie foto op Instagram. Ze is dan ook in het blauw gekleed en haar topje heeft ze ook wel heel erg zomers aan. Bekijk het zelf maar via deze link.

Yolanthe Cabau is prachtig in doorschijnende jurk

"Mijn cover-shoot & interview met de Beau Monde ligt nu in de winkel! 🕊" valt er te lezen bij een eerdere reeks foto's van Yolanthe. Ze plaatste deze op haar Instagram en we zien haar in een mooie doorschijnende jurk.

Yolanthe Cabau is weer hemels in strak jurkje

"Cuba baby 🇨🇺" is de enige onderbouwing bij een eerdere reeks vakantiefoto's. Alleen op de eerste foto zien we Yolanthe. We zien haar bij een typische foto vanaf Cuba bij een oude Amerikaan en de nodige palmbomen. Yo draagt een strak geel jurkje.


Bekijk de afbeeldingDoorschijnende bh van Kim Kardashian
Kim Kardashian in flink doorschijnende bh op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingBridget Maasland uit de kleren
Bridget Maasland zomaar uit de kleren op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair