Netflix neemt je mee naar Kroatië in vermakelijke eerste trailer 'Faraway'

Netflix neemt je mee naar Kroatië in vermakelijke eerste trailer 'Faraway'

De film is vanaf 8 maart te bekijken.

In de nieuwe film Faraway van Netflix ontsnapt een vrouw naar een prachtig eiland in Kroatië om zichzelf opnieuw te ontdekken. Er zijn slechtere plekken om dit te doen toch? Bekijk hieronder de trailer van de film.

Zeynep Altin (Naomi Krauss) is aan het eind van haar Latijn: ze werkt veel te veel en wordt niet gewaardeerd door haar man, dochter en vader. Daarbij heeft het uitvaartcentrum haar geliefde moeder in een mannenpak gestoken in plaats van haar favoriete jurk.

Vervelende verrassing
Zeynep verlaat München en gaat naar een eiland in Kroatië, waar ze in een klein hutje trekt dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft aangeschaft. Zeynep hoopt hier een beetje rust te vinden en zichzelf te herontdekken, maar dan blijkt de vorige bewoner van het huis er nog steeds te wonen.

Deze Duitse productie staat op naam van regisseur Vanessa Jopp (Forget America, Honolulu), die gebruikmaakte van een scenario van Jane Ainscough. De rest van de cast bestaat uit Goran Bogdan, Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz en Davor Tomic.

Faraway is vanaf 8 maart te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair