Nee, dit is geen grap: in Amerika is de politie op zoek naar 'Shrek'

Een loodzwaar beeld van de groene ogre is zoek.

Wouter Drummen 3 februari 2023 12:13 in Algemeen
We weten allemaal dat Shrek een van de populairste animatiefilms aller tijden is. De vriendelijke ogre heeft fans over de hele wereld, maar in Amerika is er nu wel iets vreemds gaande...

In Massachusetts, Hatfield om precies te zijn, had een iemand een gigantisch Shrek-standbeeld in zijn tuin staan. Ondanks het feit dat het beeld niet veel op Shrek lijkt en eigenlijk oerlelijk is, heeft iemand het gestolen.

Politieonderzoek
Er is nu dan ook een politieonderzoek gestart, om erachter te komen wie het beeld gestolen zou kunnen hebben. Het stond dan wel in een tuin, de kans dat het zomaar werd meegenomen was tamelijk klein, want het beeld weegt maar liefst bijna 100 kilo.

Toch is iemand er in geslaagd het loodzware beeld mee te nemen. Journalist Nick Aresco deelde het onderstaande bericht op zijn Twitter-pagina, in de hoop een steentje te kunnen bijdragen in het vinden van 'Shrek'.Film
De vraag is of het beeld ooit nog opduikt, al zullen de Shrek-fans zich meer zorgen maken om een nieuwe en vijfde film. Hier wachten zij al jarenlang op, maar wie komt het er wel nog van, nu dat Puss in Boots: The Last Wish, een grote hit was.

Mocht je de trailer gemist hebben van de prachtige animatiefilm, bekijk deze dan alsnog hieronder.NieuwsFilm

meest populair