Dit nieuwe personage in 'Dune: Part Two' is bijzonder "angstaanjagend"

Dit nieuwe personage in 'Dune: Part Two' is bijzonder "angstaanjagend"

Dave Bautista laat zich over 'zijn broertje' uit.

Denis Villeneuve wist met Dune hoge ogen te gooien. Net zoals voor het eerste deel wist hij voor het vervolg weer heel wat grote namen te strikken. Een acteur gaat blijkbaar een angstaanjagende schurk spelen.

Natuurlijk keren de nodige grote namen van het origineel terug voor het tweede deel. Denk bijvoorbeeld maar aan Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem en Rebecca Ferguson, om er maar een paar op te noemen.

Nieuwkomers
Zij zullen er echter niet alleen voor staan. Ook voor de sequel hebben behoorlijk wat bekende namen getekend, zoals o.a. Christopher Walken, Florence Pugh en Austin Butler. Laatstgenoemde zal in de huid kruipen van de afschuwelijke schurk Feyd-Rautha Harkonnen. Nu krijgen we weer wat nieuwe details te horen.



Tijdens een recent interview laat Dave Bautista, die Rabban Harkonnen speelt, Feyds broer, zich erover uit. Volgens de spierbundel zal Butlers personage heel anders zijn dan zijn Elvis, die hij vorig jaar vertolkte in de sterk onthaalde biopic.

Reactie
Zo zegt Bautista nu: "Austin is de liefste man die ik ooit ben tegengekomen, maar vergis je niet, zodra hij op de set staat en de camera's draaien is hij een andere persoon. Ik had niet meer door om wie het ging..."

"Ik zag geen Austin Butler meer, ook geen Elvis. Zijn stem is anders, zijn hele look is anders. Hij zet het personage op zo'n manier neer dat je er kippenvel van krijgt. Hij doet het fantastisch!"

In oktober krijgen we te zien hoe het eruit ziet!

NieuwsFilm

meest populair