Arnold Schwarzenegger rijdt fietser het ziekenhuis in

Gelukkig is het niet echt zijn schuld en lijkt het niet ernstig te zijn.

Door redactie 6 februari 2023 12:22 in Celebrity
Arnold Schwarzenegger heeft een minder leuk weekend gehad. De Terminator-acteur was namelijk betrokken bij een ongeluk waardoor een vrouw in het ziekenhuis belandde. Lees hieronder wat er precies is gebeurd.

De 75-jarige spierbundel heeft namelijk een botsing gehad met een vrouw die op een fiets zat. Schwarzenegger heeft echter geen enkele verwonding aan de botsing overgehouden, aangezien hij in zijn SUV zat. Het ongeluk is echter wel niet zijn schuld.

Hoe dan
De acteur werd geraakt door de vrouw, die met haar fiets tegen de auto opknalde. Ooggetuigen zeggen echter dat Schwarzenegger dit niet had kunnen voorkomen, aangezien de vrouw uit het niets op de baan van de acteur terecht kwam en tegen de auto botste.

Het politieonderzoek duurde dan ook niet erg lang, aangezien het snel duidelijk werd dat Schwarzenegger niet fout zat. Ondanks het feit dat de vrouw geen ernstige verwondingen had opgelopen, werd ze toch naar het ziekenhuis gebracht, aangezien ze zich niet helemaal lekker voelde.

Fiets
Schwarzenegger wilde toch nog iets betekenen voor de vrouw, en bracht haar kapotte fiets naar een fietsmaker. De acteur, eveneens bekend van Paul Verhoevens Total Recall, helpt sowieso graag mensen, zoals dat hieronder te zien is.NieuwsFilm

meest populair