Actrice Alison Brie heeft haar kleren liever uit dan aan

De bekendheid loopt het liefst hele dagen zonder kleding rond en dit is waarom.

Door redactie 6 februari 2023 13:27 in Celebrity
Alison Brie (Promising Young Woman, GLOW) vindt het heerlijk om al haar kleren uit te trekken. Dat vindt ze zelfs zo fijn dat ze per se naakt in haar nieuwe komediefilm Somebody I Used to Know wilde verschijnen.

In de film rent haar personage naakt over een golfbaan heen. Volgens de actrice komt deze scène uit haar koker. Brie houdt er gewoon van om al haar kleren uit te trekken.

Voorliefde
"Ik had zeker een voorliefde voor naakt rondlopen in mijn studietijd en zelfs nu, nu ik volwassen ben, vind ik het hilarisch", vertelt ze aan de Amerikaanse gossipsite People. "Ik voel me gewoon heel fijn wanneer ik geen kleren aan heb".

Brie vervolgt: "Ik vind het heerlijk om te streaken. Dat vind ik erg grappig en ik ga ervanuit dat anderen dat ook vinden".

Reactie man
Hoewel Brie het dus fantastisch vindt om haar lichaam aan de wereld - en ja, zelfs in het openbaar - te tonen, denkt haar man - Dave Franco - daar heel anders over.

"Ik heb jarenlang geprobeerd om Dave te overtuigen van mijn voorliefde", vertelt de Hollywoodster. "Hij vindt het geen probleem wanneer ik thuis naakt rondloop, maar heeft er meer moeite mee wanneer ik dat ergens buiten doe".

NieuwsFilm

meest populair