Netflix verwijderalarm: kijk deze keiharde actiefilm en veel series voordat ze verdwijnen

Je hebt nog maar enkele dagen de tijd dus weer er snel bij!

Wouter Drummen 7 februari 2023 22:30 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Het valt gelukkig mee voor de filmfans, aangezien maar een echte grote film van de streamingdienst gehaald worden. Maar een enkele blockbuster is het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix, maar er zitten wel behoorlijk veel series tussen.

Hitman's Wife's Bodyguard
Vier jaar na de gebeurtenissen uit het vorige deel, genaamd de Hitman's Wife's Bodyguard, onderhouden de bodyguard Michael (Ryan Reynolds) en de huurmoordenaar Darius (Samuel L. Jackson) nog steeds een vriendschapsband.

Ditmaal bundelen ze hun krachten, om Europa te redden van een machtige en wraakzuchtige persoon. Ook wanneer het leven van Sonia (Salma Hayek) bedreigd wordt, moeten ze alles op alles zetten.

Bekijk de trailer hieronder.Series
Wel verdwijnen dus ook behoorlijk wat bekende series, zoals o.a de sterk onthaalde The Young Pope en The New Pope, maar we zullen eveneens afscheid nemen van For Life, Blue Exorcist, The Bold Type, Wallander, Anne+ én Under Arrest.

NieuwsFilm

meest populair