'A Quiet Place: Day One' maakt eerste grote stap

De eerste dag van de opnames van 'Day One'.

Patrick Offermans 7 februari 2023 12:09 in Algemeen
De opnames van A Quiet Place: Day One zijn begonnen. Dat laat John Krasinski, de bedenker van de serie, weten op zijn Instagram. Day One zal laten zien wat er gebeurde op de dag dat de geluidsgevoelige aliens op Aarde aankwamen.

Krasinski deelt een foto van zichzelf met een filmklapper om te laten weten dat het de eerste dag is van de opnames van A Quiet Place: Day One. Op andere foto's zien we Krasinski samen met de nieuwe regisseur van dit deel, Michael Sarnoski (Pig), en met de ster van de film, Lupita Nyong'o (Black Panther 2).De eerste dag
In Day One volgen we een nieuwe groep personages die proberen de eerste dag van de alien-invasie te overleven. Naast Nyong'o zullen ook Alex Wolff (Hereditary) en Joseph Quinn (Stranger Things) in de film te zien zijn.

Deel 3 ook al in de maak
Hoewel de opnames van Day One pas net begonnen zijn, wordt er ook al gewerkt aan A Quiet Place Part 3 die in 2025 uit moet komen. Die film zal waarschijnlijk laten zien hoe de mensheid terug begint te vechten om de aliens te verdrijven. Wellicht zullen personages van Day One ook in het derde deel te zien zijn.

A Quiet Place volgt een familie die probeert te overleven nadat de mensheid grotendeels is uitgeroeid door aliens die alles vernietigen wat geluid maakt. A Quiet Place is te zien op Netfilx en A Quiet Place Part 2 kan je kijken op SkyShowtime.

A Quiet Place: Day One moet in maart 2024 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair