Eerste reacties 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania': Het beste van Marvel sinds Endgame?

De film geeft ons de aftrap van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe.

Wouter van de Sanden 7 februari 2023 20:30 in Algemeen
Het is nog maar één week wachten voordat de nieuwste blockbuster Ant-Man and the Wasp: Quantumania van Marvel Studios te zien zal zijn in de bioscopen. Gisterenavond vond de première plaats van de film en de eerste reacties stromen dan ook langzaamaan binnen.

Na maanden aan marketing, enthousiasme en maar liefst VIJF Oscarnominaties voor Black Panther: Wakanda Forever, krijgt nu Ant-Man and the Wasp: Quantumania de volle aandacht. Dit mag ook wel, gezien de derde Ant-Man film de aftrap zal zijn van een nieuwe Phase binnen het Marvel Cinematic Universe.

Eerste reacties
Onderstaand kun je de eerste reacties lezen voor de film, welke uiterst positief zijn. Voornamelijk de performance van acteur Jonathan Majors als de nieuwe schurk Kang the Conquerer wordt geprezen.

Daarbij, hoewel er wisselend gereageerd wordt op de visuele aspecten van de film, is men het er unaniem over eens dat de derde solo-film een sterk startschot geeft aan Phase 5 en dat het het verhaal van de Multiverse Saga eindelijk goed vooruit helpt.
Ant-Man and the Wasp: Quantumania verschijnt vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen. De tickets zijn al in de voorverkoop.NieuwsFilm

meest populair