Camila Cabello in een bijzonder jurkje tijdens de Grammy Awards

Zelfs in een bijzonder jurkje ziet ze er bijzonder mooi uit.

Camila Cabello wordt alsmaar bekender. Niet zo heel gek dus, dat menig fotograaf kiekjes van haar wilde maken tijdens de Grammys. Het onderstaande filmpje mag er ook zeker zijn.

De Cubaans-Amerikaanse Cabello brak door als zangeres van de meidengroep Fifth Harmony, maar in 2016 besloot ze voor een soloavontuur te gaan.

Dit pakte goed uit, want sinds haar monsterhit Havana uit 2018 is ze uitgegroeid tot een van de bekendste zangeressen vandaag de dag.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Net zoals andere bekende zangers, zoals Harry Styles en Rihanna, wilde ook Cabello gaan acteren. Of dit eveneens een succes gaat worden is nog maar de vraag, want haar eerste project was een flop.

Zo speelde ze de hoofdrol in Cinderella uit 2021, maar deze live-action remake werd allesbehalve goed onthaald. Zo staat de film op een 4,3 op IMDb en 42% op Rotten Tomatoes. Toch zien mensen Cabello maar wat graag.

Instagram
Cabello heeft namelijk enorm veel volgers op sociale media, voornamelijk op Instagram, waar maar liefst meer dan 66 miljoen mensen haar volgen. Elk kiekje en filmpje wordt dan ook behoorlijk veel 'geliket', ook als ze gaat voor een heel opmerkelijk kleedje.

E! News deelde een GIF van Cabello en eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer eens prachtig uit. Oordeel zelf maar met het filmpje dat hier te bekijken is!

NieuwsFilm

meest populair