Eerste trailer voor nieuwe 'Resident Evil'-film 'Death Island'

De eerste keer ooit dat de drie geliefde personages in hetzelfde project opduiken.

Er zijn natuurlijk al heel wat Resident Evil-films geweest, maar nu komt er wel een heel speciaal project aan, dat de nodige fans van de geliefde game-franchise zeker zal aanspreken.

Er zijn al behoorlijk wat Resident Evil films geweest, waarin Milla Jovovic bijna altijd de hoofdrol speelde. In 2021 kwam een soort van reboot uit, genaamd Welcome to Racoon City. Vorig jaar kwam Netflix nog met een tv-serie, genaamd Resident Evil. Nu komt er weer een nieuwe film aan.

Wat te verwachten
Het nieuwste deel heet Resident Evil: Death Island, waarin voor de eerste keer de drie iconische personages uit de game-franchise samen in voorkomen. Het gaat hier om Jill Valentine, Leon S. Kennedy en Chris Redfield.

De animatiefilm geldt als een sequel op Resident Evil: Vendetta. Het verhaal van Death Island pikt dan ook het verhaal op waar dat eindigde in Vendetta.

Verhaal
In Death Island doet Kennedy zijn uiterste best om een ontvoerde dokter te redden, terwijl Redfield erachter probeert te komen hoe mensen op mysterieuze wijze geïnfecteerd werden op de West Coast. Ook Valentine is te zien in de onderstaande beelden.

Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair