De allerlaatste film van Bruce Willis krijgt een trailer

De allerlaatste film van Bruce Willis krijgt een trailer

We kunnen nog een laatste keer genieten van de iconische acteur.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je hoogstwaarschijnlijk wel dat Bruce Willis is gestopt met acteren. Toch komt er nu nog een allerlaatste film van de iconische acteur aan.

Het is amper een jaar geleden dat de familie van de 67-jarige Willis bekend maakte dat hij definitief ging stoppen met acteren, nadat hij werd gediagnostiseerd met de hersenaandoening afasie. Hij gaat er blijkbaar hard op achteruit, waardoor hij bijna niks meer alleen kan doen...

Films
Vreselijk nieuws natuurlijk voor de acteur en zijn familie. Ook is het natuurlijk bijzonder jammer dat we hem nooit meer te zien krijgen, maar hij had wel enkele projecten opgenomen voordat hij niet meer kon acteren.

Zo kwamen er de laatste paar maanden nog de nodige films met hem uit en nu is het weer raak. Het gaat hier om de actieknaller Assassin. Dit zal wel zijn allerlaatste film zijn. Bekijk de beelden hieronder.



Verhaal
Assassin vertelt het verhaal van een man die om het leven is gekomen tijdens een militair experiment. Een voormalige black-ops soldaat neemt zijn plaats in, in de hoop erachter te komen wat er is gebeurd. Dit blijkt echter ingewikkelder en gevaarlijker dan gedacht.

Buiten Willis zijn andere rollen weggelegd voor Andy Allo, Mustafa Sakir en Dominic Purcell (o.a. bekend van Prison Break). De film zal eind volgende maand te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair