Eerste trailer veelbelovende 'Air' met Ben Affleck en Matt Damon

Eerste trailer veelbelovende 'Air' met Ben Affleck en Matt Damon

Brengen de twee ons weer een pareltje?

Sinds Ben Affleck en Matt Damon samen hebben gewerkt aan de geweldige Good Will Hunting zijn de twee een 'powerduo' in Hollywood. Wanneer ze samen iets maken pakt dit eigenlijk altijd grandioos uit, dus laten we hopen dat dat ook weer het geval zal zijn voor Air.

Air werd geregisseerd door Affleck. Ondanks het feit dat hij voornamelijk bekend staat als acteur, wist hij ook al hoge ogen te gooien als regisseur met films als Argo en The Town. Nu komt hij dus weer met Air.

Wat te verwachten
Er is vandaag de dag niemand die Nike niet kent. Het merk is een van de bekendste namen ter wereld, maar dat was lang niet altijd het geval. In het begin wilde bijna niemand ervan weten, maar daar kwam verandering in toen het bedrijf kwam met de Nike Air Jordans.

Miljoenen mensen hebben deze schoenen, maar het werd dan ook ingenieus in elkaar gezet om een van de beste en populairste sneakers aller tijden te worden. Het was verre van zeker of dit een succes ging worden, maar wat als ze het opkomende basketbaltalent Michael B. Jordan hiervoor weten te strikken?

Trailer
Niet alleen Affleck en Damon spelen in deze film die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Andere grote namen zijn Viola Davis, Jason Bateman en Chris Tucker. Bekijk de eerste beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair