Deze actrice had moeite met de vele dialogen van Quentin Tarantino

Deze actrice had moeite met de vele dialogen van Quentin Tarantino

Maar zij had dan ook wel een extra lastige taak.

Quentin Tarantino staat bekend als een regisseur die alles tot in de puntjes wil regelen. Dit pakt bijna altijd fantastisch uit, want hij heeft al heel wat pareltjes gemaakt, maar het is niet altijd even makkelijk.

Hier weet Pam Grier alles van. De actrice speelde de hoofdrol in Jackie Brown. Ondanks het feit dat dit hoogstwaarschijnlijk de grootste film van haar carrière is, heeft ze het niet altijd even leuk gevonden.

Scène
Tijdens een recent interview heeft Grier over een bepaalde scène die behoorlijk lastig was. Ze nam deze op met Samuel L. Jackson, die, zoals bijna altijd, een van de hoofdrollen speelt in een Tarantino-film. Dit was echter geen peulenschil.

Zo zegt de actrice nu: "Het gaat om een scène waarin ik met Sams personage Ordell spreek. Ik zei nog: "Ik weet niet hoe ik dit kan doen, zo snel praten met Sam terwijl ik de trap afloop zonder naar de treden te kijken. Ik blijf dood op die trap hier!" Het was echt geen pretje..."

Doorgaan
Grier vervolgt: "Ik riep Quentin en vertelde hem: "Quentin, ik ga echt vallen. Kan ik nu niet al gewoon onderaan de trap gaan liggen en dat ik je dan zeg dat ik Sam niet kan bijhouden?" Hij gaat zo snel!"

Toch pakte het gelukkig allemaal goed uit en wist Tarantino, mede dankzij Grier, weer eens een prachtfilm te leveren. Mocht je de film nog nooit gezien hebben, doe dat dan snel! Bekijk hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair