Film gebaseerd op boek van 'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin verschijnt in 2024

De regie is in handen van Paul W.S. Anderson.


Bijna alles dat auteur George R.R. Martin aanraakt, lijkt in goud te veranderen. De schrijver van Game of Thrones en House of the Dragon heeft nog een nieuw project op de planning staan: de verfilming van zijn boek In The Lost Lands.

Het gaat steeds wat beter met de productie van In The Lost Lands en de film begint eindelijk wat vorm te krijgen. Op Twitter deelt Martin een veelbelovende update over de opnames.Veel werk
"Er moet nog veel gebeuren aan de film, dus het zal niet eerder dan in 2024 uitkomen", schrijft Martin in een Tweet. In zijn blog vertelt de auteur dat het filmen in Polen er inmiddels op zit en dat de film nu in post-productie gaat. Daar is nog veel werk aan de winkel, want we kunnen een berg aan epische special-effects verwachten.

Paul W.S. Anderson
De namen in de film zijn zeker niet de minste. Paul W.S. Anderson zal de boekverfilming gaan regisseren en in de hoofdrol staan niemand minder dan Milla Jovovich en Dave Bautista.

Het is niet bekend wanneer de film te zien zal zijn, maar naar verluidt komt In The Lost Lands in 2024 naar de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair