Draken, vuur en geweld in visueel spektakel dat 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' heet

Draken, vuur en geweld in visueel spektakel dat 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' heet

Chris Pine en Michelle Rodriguez in CGI-film.

Gebaseerd op Hasbro's Dungeons & Dragons en met rollen voor grote namen als Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head en Hugh Grant, het mag duidelijk zijn dat Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves een visueel spektakel wordt.

De film komt van regisseurs Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) en de film komt eind maart naar de Nederlandse bioscopen.

Pre-Game spot
Eerder vandaag zagen we al de Big Game-spot van 65 en nu hebben we de Pre-Game Spot van de Dungeons & Dragons-film. Deze wordt voorafgaand aan de Super Bowl, aankomende zondag- op maandagnacht, uitgezonden.

Uiteraard met draken, vuur, geweld, oneliners en allerlei computeranimaties. Vanaf 30 maart zie je Honor Among Thieves in de Nederlandse bioscopen.


Synopsis
Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

NieuwsFilm

meest populair