Nederlandse superfan van 'Avatar 2' persoonlijk verrast door James Cameron in bioscoopzaal

Nederlandse superfan van 'Avatar 2' persoonlijk verrast door James Cameron in bioscoopzaal

Ilburger Rick Pratjé in het zonnetje.

Even geleden hadden we al een bericht over de Tilburger Rick Pratjé. Midden januari bezocht hij voor de 56e keer de film Avatar: The Way of Water in de bioscoop. Vandaag was er een grote verrassing voor de superfan.

Vanmiddag tijdens zijn honderdste bezoek aan The Way Of Water werd Rick verrast met een persoonlijke videoboodschap van regisseur James Cameron en producent Jon Landau.

Bekijk de afbeelding
Oorkonde voor Rick
Ook kreeg hij in Pathé Arena een oorkonde en een Pathé Giftcard voor het bereiken van deze unieke prestatie, uitgereikt door Pathé-presentator Noah Zeeuw.

"Ik voel me helemaal vereerd!"
Rick Pratjé in een persbericht van Pathé: "Ik vond Avatar: The Way of Water meteen al een fantastische film en ik had 'm binnen no-time al 20 keer gezien. Vanuit daar is de uitdaging ontstaan om deze film 50 keer en uiteindelijk 100 keer te zien."

Ik krijg er nog steeds geen genoeg van. Het is echt een geweldige film en ik blijf maar nieuwe details ontdekken. Wat een verrassing om een persoonlijke videoboodschap te mogen ontvangen van James Cameron en James Landau. Ik voel me helemaal vereerd! Ik kijk nu al enorm uit naar Avatar 3 en 4."

Bekijk de afbeelding
Foto: Pathé

Videoboodschap James Cameron
Ook jij kan de videoboodschap bekijken en wel hieronder:



NieuwsFilm

meest populair