'Star Trek 4' is nog helemaal niet dood, maar...

'Star Trek 4' is nog helemaal niet dood, maar...

Matt Shakman, die voorheen bij het project betrokken was, meent dat Paramount nog altijd druk bezig is met het ontwikkelen van de film.

Regisseur Matt Shakman (WandaVision) heeft bevestigd dat Paramount nog altijd werkt aan Star Trek 4. Toch blijft het onduidelijk wanneer fans de film in de bioscopen kunnen verwachten.

Een vierde Star Trek-film is al enige tijd in ontwikkeling. In de wandelgangen klinkt dat het de bedoeling is dat deze de cast terugbrengt uit J.J. Abrams' Star Trek (2009), waaronder Chris Pine (Wonder Woman) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy).

Vertraging
Het was eigenlijk de bedoeling dat Star Trek 4 dit jaar in de bioscopen zou verschijnen.

De productie heeft echter vertraging op gelopen, onder meer doordat Shakman het project heeft verlaten om Fantastic Four voor Marvel te kunnen regisseren.

Groenlicht
Volgens Shakman werkt Paramount echter nog altijd door aan de film. "Ik denk dat men nog altijd aan de versie werkt waar ik ook mee heb geholpen toen ik nog betrokken was bij de productie", vertelt hij.

De filmmaker kan logischerwijs niet veel kwijt over de plannen. Wel zegt hij dat Star Trek 4 een enorme blockbuster moet worden waarin inderdaad een groot deel van de oorspronkelijke cast moet terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair