In 'Avatar 2' zit iets dat ook in 'Terminator 2: Judgement Day' voorkomt

In 'Avatar 2' zit iets dat ook in 'Terminator 2: Judgement Day' voorkomt

Het heeft iets met het haar van Edward Furlong te maken.

Regisseur James Cameron is bekend van de Avatar-films en uiteraard Titanic. Maar hij maakte meer bekende blockbusters, waaronder Terminator 2: Judgement Day uit 1991.

Nu blijkt dat er een overeenkomst is tussen Terminator 2 en Camerons recente Avatar: The Way of Water. De personages Lo'ak uit Avatar en de jonge John Connor (Edward Furlong) hebben namelijk hetzelfde haarstijl, en dat is met een reden.

Lo'ak en John Connor
Tijdens een aflevering van Corridor Crew verklapt VFX-expert Eric Saindon waarom dat zou is. Het neerhangende haar in Lo'aks gezicht is bedoeld om de jonge John Connor na te bootsen. Dit geeft hem de "uitstraling van een rebel".

"Je krijgt dingen te doen die je niet zou verwachten, zoals Lo'ak. Hij heeft die ene vlecht die altijd [over zijn rechteroog] hangt. Jim zei dat het de reden is dat Eddie [Furlong] altijd zijn haar over zijn gezicht heeft hangen in in Terminator 2," aldus Saindon.


Rebelse gevoel
"Hij wilde hetzelfde gevoel meegeven, het rebelse gevoel." voegde de VFX-expert toe. Hieronder zie je beelden met Lo'ak.



NieuwsFilm

meest populair