'Batgirl'-actrice oneens met Warner Bros.: helemaal niet slecht

'Batgirl'-actrice oneens met Warner Bros.: helemaal niet slecht

Leslie Grace heeft juist hele toffe beelden van de film gezien.

Leslie Grace, de hoofdrolspeler van de opgenomen en volledig geschrapte Batgirl-film, spreekt de beweringen dat de film té slecht was om uit te brengen tegen.

David Zaslav, die CEO is van het recent gefuseerde Warner Bros. Discovery, maakte koppen toen hij een hoop projecten van Warner Bros. schrapte. Een van die projecten, Batgirl, was zelfs bijna af. Maar dat mocht niet baten.

Schade
Peter Safran, een van de hoofden van DC Studios, liet onlangs blijken dat hij achter de beslissing van Zaslav staat. Hij gaf aan dat de beelden die hij zag duidelijk maakten dat de film niet uit te brengen was en dat een release zelfs het merk DC zou doen schaden.

Actrice reageert
Grace is het daar echter helemaal niet mee eens, en zei daar het volgende over:

"Ik heb zelf ook meetings gehad met Pam Abdy en Mike De Luca van Warner Bros., en zij vertelden me tot in detail hoe ze dachten over het maken van de film. Ik heb geleerd dat er heel veel dingen zijn waar ik gewoon geen zeggenschap over heb.

Ze zeiden echter niks over wat ze persoonlijk vonden van de film of dat de film DC zou kunnen schaden. Maar ik ben een mens en ik lees dingen. En als er woorden worden gezegd over werk waar heel veel mensen heel veel tijd in hebben gestoken, dan roept dat frustratie op."

Hoe zit het nou?
Ze vervolgde door aan te geven dat de opnames zeker niet zonder slag of stoot verliepen. Maar ja, dat geldt voor elke film. Aldus Grace:

"Ik ga niet tegen je liegen. Elke film krijgt te maken met obstakels, en dat gold ook voor die van ons. De helft van de opnames vonden 's nachts plaats in Schotland, en het regende constant. Maar door de geweldige crew kregen we het elke dag weer voor elkaar.

Ik heb een ruwe, maar vergevorderde versie van de film gezien, en daar heb ik specifiek om gevraagd. De film was zeker niet af, en zelfs aan het begin van het montageproces. Maar wat ik heb gezien was echt geweldig. Er was naar mijn mening genoeg potentie voor een goede film. Misschien krijgen we er nog wel clips van te zien."



NieuwsFilm

meest populair