Speelt Brie Larson nu een goedzak of slechterik in 'Fast X'?

Speelt Brie Larson nu een goedzak of slechterik in 'Fast X'?

Regisseur Louis Leterrier komt eindelijk met een duidelijk antwoord.

Er was lange tijd veel speculatie over de mogelijke betrokkenheid van Brie Larson in de volgende Fast and Furious film. Is zij nu goed of slecht in Fast X? Hier laat regisseur Louis Leterrier zich nu over uit.

Larson is vooral bekend om haar rol als Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe. Ze heeft bewezen een getalenteerde en veelzijdige actrice te zijn en heeft al een indrukwekkend aantal filmprijzen gewonnen, waaronder zelfs een Oscar voor haar rol in Room.

Aandeel
Niet zo heel gek dus, dat haar aanwezigheid bij de Fast and Furious-franchise de nodige fans van de filmserie zeker enthousiast heeft gemaakt. Nu weten we ook of zij goed of slecht zal zijn.

Zo begont Leterrier over Jason Momoa's personage, Dante: "Dom heeft het in deze film behoorlijk lastig en heeft een beschermengel nodig. Hij neemt het op tegen Dante, die Doms leven wil verwoesten, en iedereen die Dom dierbaar is. Dante is echt de duisternis".

Tegenpool
Gelukkig zorgt Larsons Tess voor wat tegenwicht. Leterrier vervolgt: "Tess is juist het licht. Ze is echt een uniek personage, maar net zoals zoveel andere vrouwen in de franchise, helpt zij Dom. Dom kreeg altijd steun van zijn familie, zijn vrienden en nu zelfs zijn broer, maar ook de vrouwen zijn van groot belang".

"Kijk naar Letty, Rita Morena en zelfs zijn grootmoeder. Ze helpen hem allemaal. Hij heeft ook hun hulp nodig. Tess zal hem die hulp geven!" Mocht je de recente trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair