Aaron Taylor-Johnson over zijn mogelijk volgende klus: James Bond

Aaron Taylor-Johnson over zijn mogelijk volgende klus: James Bond

Wordt hij het nu wel of niet?

Er wordt al een behoorlijk lange tijd gespeculeerd over wie de volgende James Bond wordt. Een naam die vaak genoemd wordt is Aaron Taylor-Johnson. Hij laat zich hier nu eindelijk zelf over uit, al verklapt hij nog niet veel.

De Engelse Taylor-Johnson werd wereldberoemd dankzij zijn rol als Kick-Ass in de gelijknamige film uit 2010. Later speelde hij weer een superheld, namelijk Quicksilver in het MCU en was hij te zien in Avengers: Age of Ultron. Ook wist hij hoge ogen te gooien in o.a. Nocturnal Animals en Bullet Train. Zie de trailer nogmaals hieronder.



Grote kans
De acteur wordt dus gezien als een van de grote kanshebbers. Hij reageert hier nu zelf op: "Het is flatterend. Het is leuk om positieve dingen over je te lezen, maar het kan ook in een keer omslaan. Ik probeer gewoon mijn eigen ding te doen, te genieten van het moment en dan zien we wel wat gebeurt".

"Het is niet altijd makkelijk. Wanneer mensen vervelende dingen over je zeggen, moet je ervoor zorgen dat dit je niet raakt. Zodra dat wel het geval is ben je de weg kwijt". De rol van 007 brengt natuurlijk ook immens veel druk met zich mee, iets waar o.a. Daniel Craig zich al eerder over uitliet.

Ervaring
Taylor-Johnson heeft echter wel al een indrukwekkende carrière achter de rug en weet hoe het is om te spelen in blockbusters. Zo wist de Tenet-ster nog niet zo heel lang gelden de hoofdrol te scoren in de Spider-Man spin-off Kraven.

"Bullet Train was een fantastische ervaring en ook Kraven, waarin ik mag werken met de briljante Russel Crowe, is top. Het is leuk wanneer je projecten goed worden onthaald. Het zorgt voor een fijne energie en interessante gesprekken. Maar je kan heel snel van 'hot' naar 'not' gaan. We zullen zien hoe het allemaal zal lopen..."

NieuwsFilm

meest populair