'Fast X'-regisseur houdt geen woord: film zit opnieuw vol met ongeloofwaardige stunts

'Fast X'-regisseur houdt geen woord: film zit opnieuw vol met ongeloofwaardige stunts

Maar eerlijk is eerlijk, de knettergekke actie trekt ook veel kijkers aan.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Fast X. Regisseur Louis Leterrier belooft namelijk dat de actie deze keer een stuk geloofwaardiger zal zijn, maar klopt dat wel?

De eerste Fast and Furious-films gingen voornamelijk om autoraces, maar inmiddels is de franchise bekend geworden om zijn adrenaline-gedreven, actievolle en vaak onwaarschijnlijke stunts.

Superhelden
Zo hebben we al auto's gezien die van gebouwen 'springen', een raketauto die de ruimte ingaat, een onderzeeërachtervolging en meer.

Vandaag de dag worden de Fast and Furious-films dan ook wel vaker superheldenfilms genoemd, aangezien Dominic Toretto en zijn familie alles overleven. Een goed voorbeeld is de onderstaande clip.



Filmmaker Leterrier zegt dat dit niet langer het geval zal zijn. Tijdens een recent interview zegt de regisseur het volgende: "Ik wilde het weer realistischer maken. Dat is mijn stijl. Het moet weer geloofwaardig worden. Ik bedoel, in deel 9 gaan ze de ruimte in, het is niet mogelijk om nog verder dan dat te gaan".

Oh ja?
Of dat klopt is, is nog maar de vraag. Recentelijk verscheen de Fast X-trailer, waarin behoorlijk wat knettergekke dingen gebeuren. Zo zien we Dominic Toretto's auto opgetakeld worden door twee helikopters maar ook van een hoge afstand een vliegtuig uit knallen. Hier doet Dom nog een schepje bovenop wanneer hij van een dam afrijdt.

De eerste beelden beloven dus wederom genoeg ongeloofwaardige momenten, maar eerlijk is eerlijk, de Fast and Furious-stunts zijn inmiddels een belangrijk onderdeel geworden van de franchise. Ze geven de films een extra dimensie van spanning en sensatie en bieden kijkers een spectaculaire ervaring.

Mocht je de laatste trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair