Scarlett Johansson laat je mond openvallen met deze Insta-foto's

Scarlett Johansson laat je mond openvallen met deze Insta-foto's

De Black Widow-actrice blijft een enorme hoeveelheid fans houden.

Actrice Scarlett Johansson nam in 2021 naar verluidt definitief afscheid aan de grootste filmrol waar ze tot op heden invulling aan heeft gegeven: Natasha Romanoff / Black Widow. Maar we kennen haar uiteraard van veel meer rollen.

De in New York City geboren blondine speelde namelijk ook rollen in de hooggewaardeerde films Marriage Story en Jojo Rabbit, allebei uit 2019. Voor beide rollen werd ze genomineerd voor een Oscar.

Daarnaast zagen we haar ook in Lost in Translation, Under the Sking en Vicky Cristina Barcelona.

Veel films in aantocht
En ze in nog lang niet klaar. Komende periode zien we haar namelijk in vier films, namelijk de R-rated romkom Asteroid City van Wes Anderson, de romkom Project Artemis met ook Channing Tatum, de film My Mother's Wedding en het drama Bride.

Opvallend op Instagram
Uiteraard is Scarlett ook een actrice die bij menig fan aan de muur hangt of heeft gehangen. Als je op Instagram kijkt dan zijn er ook vele fanpagina's die mooie foto's van haar verzamelen. Zoals scarlett_johansson_officiail.


Zo zien we Scarlett in bikini op het strand op deze foto en op weer een ander kiekje zien we haar in een prachtige jurk tijdens een awardshow. En hier vind je nog een heel zwoele foto van Scarlett.

Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser en haar rondingen
Gaby Blaaser toont haar rondingen in de zee

Bekijk de afbeeldingSchaarsgelede Emma Watson
Emma Watson zag je nog nooit zo schaars gekleed als op deze Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair