Hoopvolle update over langverwachte 'Spawn'-reboot

Hoopvolle update over langverwachte 'Spawn'-reboot

Todd McFarlane heeft goed nieuws, maar wel met een sterretje.

Spawn-bedenker Todd McFarlane spreekt al jaren over een nieuwe film over zijn personage, maar elke keer komt er weer wat tussen. Zijn nieuwste update lijkt opnieuw hoopvol, maar komt wel met een sterretje.

Howel de oorspronkelijke Spawn-film onder critici als een flop geldt, wil McFarlane bewijzen dat zijn franchise wel degelijk waardig is en een nieuwe kans hoort te krijgen in live-action vorm.

Naast een nieuwe Spawn, waarvoor eerder Jamie Foxx Spawn moeten spelen en Jeremy Renner werden beoogd, moet er ook een aansluitende animatieserie verschijnen.

Spawn eindelijk terug?
Tijdens een interview met CBR gaf McFarlane de volgende update over de film, waarover later dit jaar échte aankondigingen gedaan moeten worden... als een staking geen roet in het eten gooit.

Aldus McFarlane:

"Het lijkt er eindelijk op dat de film realiteit gaat worden. Ik heb altijd gezegd dat al het andere afhangt van die film. Het doel is nu dat we een nieuwe versie van het script afronden. We hebben de schrijvers van Captain America en Joker weten te strikken en hopen dat het resulterende script medio dit jaar verkocht kan worden.

Maar... er is iets dat roet in het eten kan gooien. Scenaristen dreigen te gaan staken later dit jaar, maar ook acteurs en regisseurs. En dat kan grote gevolgen hebben. Toch hopen dat we medio 2023 concreet kunnen gaan beginnen. Dat we kunnen zeggen welke studio de film maakt, wie financiert en wanneer de opnames gaan beginnen."



NieuwsFilm

meest populair