Eerste foto van Nicolas Cage in post-apocalyptische survival/actiefilm 'Arcadian'

Eerste foto van Nicolas Cage in post-apocalyptische survival/actiefilm 'Arcadian'

Nicolas Cage blijft ook dit filmjaar weer niet stil zitten.

Afgelopen oktober kwam het al in het nieuws dat Nicolas Cage te zien zou zijn in de survival-thriller Arcadian (voorheen getiteld Sands and Stones). De makers van de film hebben nu de eerste still vrijgegeven.

De film komt van regisseur Benjamin Brewer (The Trust) en scenarioschrijver Michael Nilon (Braven). Opnames voor Arcadian werden recent afgerond in Ierland en de film bevindt zich momenteel in de post-productie fase.

Eerste afbeelding
Op de eerste afbeelding voor de film zien we het personage van Cage (genaamd Paul) en zijn tweelingzonen in wat hoogstwaarschijnlijk een zelfgemaakt voertuig of buggy moet voorstellen.

Check de afbeelding hier.

Over de film
Arcadian speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een man genaamd Paul (Cage) met zijn tweeling heeft weten te overleven op een afgelegen boerderij. Echter, bij het vallen van de nacht beginnen "dodelijke monsters" te jagen. Het gezin moet uiteindelijk vechten om te overleven als een van de zonen een fout maakt.

Belangrijke rollen zijn er dus onder andere voor Nicolas Cage, Jaeden Martell, Maxwell Jenkins, Sadie Soverall, Samantha Coughlan en Joel Gillman.

Voor Arcadian is er nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt, maar naar verwachting zal de film eind dit jaar nog te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair