Actrice Daniela Melchior ziet er furieus uit op foto 'Fast X'

Actrice Daniela Melchior ziet er furieus uit op foto 'Fast X'

Een stoer kiekje van een blijkbaar erg stoer personage.

Recentelijk verscheen de eerste officiële trailer van de mega-blockbuster Fast X. Hier zitten heel wat sterren in. Nu deelt een van de nieuwkomers een kiekje van haar personage.

We weten allemaal dat o.a. Vin Diesel, Tyrese Gibson en Michelle Rodriguez al jarenlang deel uitmaken van de franchise, maar er duiken in het 10de deel ook veel nieuwe gezichten op.

Team
Jason Momoa zal het Dominic Toretto en zijn familie lastig gaan maken als de grote schurk Dante, maar gelukkig wordt Toretto wel bijgestaan door Tess (niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Brie Larson). Veel grote namen dus, waardoor we Daniela Melchior bijna over het hoofd kunnen zien. De actrice zorgt er echter voor dat dit niet gebeurt.

Melchior, o.a. bekend van de superheldenfilm The Suicide Squad, waarin ze de tweede Ratcatcher speelt, kruipt voor Fast X ook achter het stuur van een razendsnelle sportwagen. Ondanks het feit dat ze misschien geen al te grote rol speelt, zal haar personage wel indruk weten te maken, aangezien ze een populaire Braziliaanse racer speelt.

Kiekje
De actrice deelt wel vaker kiekjes op haar Instagram-pagina. Ze heeft bijna een miljoen volgers, die ze nu weer eens trakteert op een beeld van haar personage. Bekijk de foto hieronder.



NieuwsFilm

meest populair