Producent van 'James Bond' geeft update over de nieuwe 007-acteur

Producent van 'James Bond' geeft update over de nieuwe 007-acteur

Kort maar krachtig...

Wie wordt nu de nieuwe James Bond? Dat is een vraag die miljoenen filmfans bezighoudt. Een bekende producent laat zich er nu over uit, maar of dit nu echt goed nieuws is...

We weten nu wel allemaal dat Daniel Craigs avontuur als 007 erop zit. De acteur was nog een laatste keer te zien als de wereldberoemde geheim-agent in No Time to Die, waardoor er nu druk gezocht wordt naar een nieuwe Bond. Of toch niet?

Wie
De laatste paar maanden doen behoorlijk veel namen de ronde. Denk bijvoorbeeld maar aan Idris Elba, Tom Hardy en Henry Cavill. Recentelijk wordt de Aaron Taylor-Johnson, o.a. bekend van Nocturnal Animals en Bullet Train, steeds vaker genoemd.

Een officiële bevestiging zal echter nog wel even op zich laten wachten. Ondanks het feit dat er werd gezegd dat Johnson hoge ogen had weten te gooien tijdens zijn ontmoeting met de grote James Bond-producente Barbara Broccoli, zegt laatstgenoemde nu dat het juist nog een hele tijd zal duren voordat ze een nieuwe film gaan maken.

Reactie
Tijdens een recent interview laat zij zich erover uit: "Nee, het casting proces in nog niet begonnen. We hebben zelfs nog geen script, dus verwacht niet dat er snel groot nieuws volgt". Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten voordat er een officieel bericht langskomt...

NieuwsFilm

meest populair