Trailer voor 'Boston Strangler': seriemoordenaar gaat los op Disney

Trailer voor 'Boston Strangler': seriemoordenaar gaat los op Disney

De nieuwe seriemoordenaar-film komt volgende maand al naar Disney+.

Hulu heeft de volledige trailer onthuld voor de nieuwe misdaad-dramafilm Boston Strangler van 20th Century Studios. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Keira Knightley en Carrie Coon.

Matt Ruskin regisseert de film en schreef tevens het script. De film gaat over Loretta McLaughlin, de eerste journalist die meerdere moorden aan elkaar wist te verbinden en daarmee seriemoordenaar de Boston Strangler ontdekte.

McLaughlin en haar collega Jean Cole werden na hun ontdekking, die werd gedaan in de jaren '60, geplaagd door seksisme. En dat terwijl ze er alles aan deden om de ware identiteit van de Strangler te onthullen.

Wat een cast!
Loretta raakte dusdanig geobsedeerd door het verhaal dat ze grote persoonlijke risico's liep, maar ook corrupte taferelen ontdekte die de ware identiteit van de moordenaar verdoezelden. Naast Knightley en Coon zijn er in de film ook rollen weggelegd voor o.a. Alessandro Nivola, Chris Cooper, David Dastmalchian, Morgan Spector en Bill Camp.

Ridley Scott, Kevin Walsh, Tom Ackerley en Josey McNamara zijn producenten van Boston Strangler. De film is vanaf 17 maart te streamen via Disney+.



NieuwsFilm

meest populair