Eerste heftige trailer voor 'The Pope's Exorcist' met bezeten kinderen en Russell Crowe

Eerste heftige trailer voor 'The Pope's Exorcist' met bezeten kinderen en Russell Crowe

Ook dit belooft weer een intense en ambitieuze horrorfilm te worden.

Al eerder kwamen er in een featurette enkele eerste beelden naar buiten van Russell Crowe in het huiveringwekkende The Pope's Exorcist van Sony Pictures.

Nu is er volledige trailer voor de film vrijgegeven door de studio, evenals een eerste poster. De beelden uit de trailer bevestigen dat de film vrij stevig zal worden, het is dan ook niet gek dat de horrorfilm een R-rating heeft mogen ontvangen.

Over The Pope's Exorcist
The Pope's Exorcist is een biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan.

In het verhaal volgen we Amorth als hij de angstaanjagende bezetenheid van een jongen onderzoekt en uiteindelijk een eeuwenoude samenzwering blootlegt die het Vaticaan wanhopig verborgen heeft proberen te houden.

Memoires
Het verhaal van de film is volledig gebaseerd op twee van de vele memoires die de priester gedurende zijn carrière bijhield. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.

In de film zullen we dus Russell Crowe zien in de rol van Gabriele Amorth. Andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Ralph Ineson, Franco Nero en Alex Essoe.

The Pope's Exorcist is vanaf aankomende 13 april te zien in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair