Van 'Avatar: The Way of Water' werden 1000 verschillende versies uitgestuurd

Van 'Avatar: The Way of Water' werden 1000 verschillende versies uitgestuurd

Verschillende versies zorgen voor flinke opbrengsten.

Avatar: The Way of Water heeft inmiddels genoeg records gebroken met de ongekende bezoekersaantallen, successen bij de Box Office en mogelijke prijzen die ze gaan winnen. Nu is er nog een aantal bekendgemaakt, namelijk het aantal versies die zijn uitgebracht.

The Hollywood Reporter heeft bekendgemaakt dat er maar liefst 1065 versies over de hele wereld draaien. Uiteraard verschillen deze versies niet in bepaalde scènes die bij de ene wel te zien zijn en de ander niet. Ze verschillen namelijk in het formaat van de film.

Een groot deel van dat aantal verschillen namelijk in frame snelheden en beeldverhoudingen om het mogelijk te maken om de film in 2D, 3D, 4K, HDR en IMAX te laten zien. Ook heb je veel verschillende versies met andere ondertitelingen om de film voor over de hele wereld beschikbaar te maken.

Verschillende versies betalen uit
In de enorme opbrengst van de film hadden 3D en IMAX een groot aandeel aangezien deze erg populair waren. Ook kreeg de film een release in China wat ook veel geld met zich meebracht.

Inmiddels is de flinke opbrengst het aantal kosten dan ook al overstegen. En dan te bedenken dat dat alleen nog maar met de bioscopen is gelukt. Als de film binnenkort ook te streamen is, komen er nog veel meer opbrengsten bij en zal de winst alleen maar blijven stijgen.

Het lijkt er dan ook op dat de gok door Avatar 3 al op te nemen voor de release van deel 2 gaat werken. Het is natuurlijk nog even afwachten of de komende films het even goed gaan doen. Toch lijkt het er voorlopig nog niet op dat de mensen klaar zijn met Pandora.



NieuwsFilm

meest populair