Zorgen zwakke reacties 'Aquaman 2' ervoor Jason Momoa een ander personage gaat spelen?

Zorgen zwakke reacties 'Aquaman 2' ervoor Jason Momoa een ander personage gaat spelen?

Van een superheld naar een schurk

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC vinden er behoorlijk wat veranderingen plaats. Zo zijn al meerdere bekende namen vetrokken en nu lijkt het erop dat het er misschien ook wel op zit voor Aquaman.

Dit personage wordt natuurlijk door niemand minder gespeeld dan Jason Momoa. De acteur was te zien in Justice League maar kreeg ook zijn eigen solo-film. Ondanks het feit dat hier niet iedereen weg van was, scoorde de blockbuster wel erg sterk aan de box-office.

Minder
Het origineel mag dan wel meer dan 1 miljard dollar hebben opgehaald, het schijnt nu dat de studio toch niet zo heel veel vertrouwen heeft in het vervolg. Hier zijn meerdere redens voor.

Zo gooide de Covid pandemie roet in het eten en heeft de Amber Heard v. Johnny Depp rechtszaak ook niet geholpen. Nu dat Gunn de boel overneemt schijnt het dat hij niet echt tevreden is met het eindresultaat, en op z'n minst het nodige wil laten aanpassen aan de film.

Zie hieronder een bericht van filmjournalist Jeff Sneider , die zich uitlaat over de stand van zaken.



Meer
Hoewel dit natuurlijk geen geweldig nieuws is voor Momoa, geeft hem dit wel de mogelijkheid om een ander beroemd DC-personage te spelen, namelijk Lobo. Deze antiheld verscheen voor het eerst in de jaren 80 en moet de nieuwe grote schurk worden van DC.

Lobo heeft in de loop der jaren veel populariteit vergaard onder DC-fans en heeft verschillende solostrips en crossover-evenementen gehad met andere DC-personages. Ook Momoa is een grote fan en heeft al vaker laten weten maar wat graag het personage te willen spelen. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair