Nettlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Nettlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin duidelijk werd dat er eigenlijk alleen maar series van de streamingdienst gehaald worden. Helaas blijkt dit toch niet helemaal te kloppen...

Films
De komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix.

Zo zal bijvoorbeeld de prachtige film The Green Mile van Netflix gehaald worden. De film vertelt het verhaal van de gevangenisbewaarder Paul Egdecomb, die verantwoordelijk is voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen is John Coffey, een speciale man die over wonderlijke bovennatuurlijke krachten lijkt te beschikken.



Meer
Helaas blijft het daar niet bij. Buiten dit pareltje worden ook nog andere bekende titels van Netflix gehaald, zoals o.a. Brothers (27 februari), Crank 2: High Voltage, Ted 2, The Road to El Dorado en The Other Boleyn Girl (alle vier t/m 28 februari).

Ook de geliefde anime-trilogie Berserk moet plaatsmaken voor nieuwe films en series.



Wil je de volledige lijst zien? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair