Arjen Rooseboom


Arjen Rooseboom
2,82K

Artikelen

17,46M

Views

Redacteur
Schrijft sinds april 2019 voor FilmTotaal

Auteur
Arjen is (improvisatie)acteur, presentator, editor, scenarioschrijver en regisseur. Hij heeft al meerdere televisiecommercials, films en theaterprojecten op zijn CV staan, alsmede door hemzelf 5 low-budget speelfilms, 8 korte films en 2 musicals. Bij FilmTotaal is hij redacteur van diverse artikelen met de focus op het laatste nieuws uit voornamelijk Hollywood en Nederland.

Achtergrond en focus
Arjen besteedt vooral aandacht aan grote publieksfilms, franchises en vervolgen die vaak al een brede bekendheid genieten en moeilijk te missen zijn. Heel af en toe maakt hij een uitstapje naar wat kleinere titels, maar over het algemeen vertegenwoordigt hij met plezier de (soms) vergeten groep mensen die simpelweg houden van gewoon hersenloos vermaak. Dit soort films, meestal de blockbusters, brengt hij dan ook graag onder de aandacht.

Favoriete genres en films
Arjen kan je wakker maken voor zowel elke vorm van actie, avontuur, western, comedy en drama als horror, misdaad en thriller of goedkoop B- en C-garniteur dat "zo slecht is dat het leuk wordt". Sciencefiction en fantasy heeft hij wat minder mee. Hij volgt het liefst vertrouwde acteurs/actrices die garant staan voor kwaliteit en is persoonlijk een enorme fan van Emma Watson en Will Smith (zelfs nog na de Oscar-klap).


Neem contact op met Arjen Rooseboom

LaatsteArtikelen