Frank Vermeij


Frank Vermeij
1,09K

Artikelen

7,34M

Views

Redacteur
Schrijft voort FilmTotaal sinds oktober 2022

Auteur
Frank Vermeij is vierdejaars Creative Business-student met een voorliefde voor tekstschrijven. Hij is bij FilmTotaal voornamelijk verantwoordelijk voor de features, maar hij schrijft zo nu en dan ook over de nieuwste filmtrailers en het wekelijkse aanbod in de bioscopen.

Achtergrond en focus
De focus van Frank ligt bij het bedenken en schrijven van features. Het is vanzelfsprekend van belang dat je hier een brede filmkennis voor nodig hebt, maar kennis over wat er achter de schermen van de filmwereld plaatsvindt, is eigenlijk net zo belangrijk. Daarom probeert Frank zoveel mogelijk nieuwe releases in de bioscoop te kijken, oude klassiekers herontdekken en op zoek te gaan naar de films waar je nog nooit van hebt gehoord.

Favoriete genres en films
Frank is zeker niet genre gebonden, maar films binnen het sciencefictiongenre grijpen al zijn aandacht sinds hij een kind was. De grote superheldenfilms blijft hij ook volgen omdat hij fan is van de comics. Hoewel hier zo nu en dan toppers als The Suicide Squad of The Batman uitkomen, heeft Frank tegenwoordig toch meer met het arthouse-aanbod, zo nu en dan een anime-film en het horrorgenre. 


Neem contact op met Frank Vermeij

LaatsteArtikelen